Kom een workshop volgen

 
Zin in een leuk en leerzaam uitje met familie, vriendinnen, vrijgezellen of collega's waar je ook nog een mooi sieraad mee naar huis neemt?


Boek dan nu een workshop sieraden maken bij Kraaltjes van Renate!

Op dinsdagavond, zaterdagochtend en zaterdagmiddag zijn er standaard workshops ingepland om alleen of met een groepje te volgen. Bekijk hier de workshopsdatums!

Wil je op een andere dag sieraden komen maken of wil je een thema workshop volgen?

Vanaf 6 personen kan je een eigen workshop boeken. Je kan dan kiezen voor 1 van de thema workshops van €14,95 pp. Of boek een vrije workshop waarbij iedereen zijn fantasie de vrije loop mag laten (natuurlijk hebben we voldoende inspiratie en voorbeelden in de winkel ;). Voor deze vrije workshop betaal je €7,95 pp + gebruikte materialen.

Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten is het ook mogelijk om een all-in prijs af te spreken. Dat kan vanaf € 19,95 pp. Voor grote groepen (vanaf 15 personen) kunnen de workshops ook op locatie gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Workshops in de winkel zijn te boeken van 6-18 personen. Minder dan 6 personen? Kijk dan bij onze geplande workshops, deze zijn per persoon te volgen.

Wij geven workshops op de volgende dagen:
Maandag alleen 's avonds
Dinsdag t/m Vrijdag gehele dag
Zaterdag overdag
Zaterdag avond en zondag middag bij uitzondering en alleen voor groepen groter dan 12 personen.

Schrijf je hier meteen in!