Over ons

Kraaltjes van Renate
(Let op nieuw adres! overzijde oude locatie)
Raadhuisstraat 85
4701PN Roosendaal
   

Kraaltjes van Renate is een echt familiebedrijf. Met moeder Marijke, dochter Renate en schoonzoon Robbert. Freubelen doen we ons hele leven al. In 2005 heeft het kralenvirus echt toegeslagen en zijn wij begonnen met kralenwinkel Kraaltjes van Renate in Roosendaal.


De Kralenwinkel

Sinds 2005 zijn wij gevestigd in de Raadhuisstraat in Roosendaal. Onze collectie groeit maandelijks met vele nieuwe producten. Deze halen lang niet altijd de website ;). Alle artikelen uit de webshop zijn ook live te zien in de winkel. En niet alleen deze producten, maar nog veel en veel meer verschillende kralen. Op dit moment is ongeveer 30% van onze ruime leer, kralen en bedelcollectie online te vinden. Alle artikelen uit de webshop zijn ook live te zien in de winkel. Een bezoekje aan onze winkel is zeker de moeite waard!


 
De webshop


In 2008 hebben wij reeds de eerste voorzichtige stapjes online gemaakt, maar door tijdgebrek is dit tot 2010 een beetje verwaarloosd. In 2010 zijn wij echter met volle kracht vooruit gegaan met onze webshop. Maar dat alle begin moeilijk is hebben we aan den lijve ondervonden. Zo is het nog niet makkelijk gebleken om mooie, duidelijke en vooral professioneel ogende productfoto's te maken. Er zijn dan ook heel wat producten al meer dan 1 keer geupdate. Met ons groeiende online assortiment konden we begin 2013 geen weg meer in onze huidige webshop en hebben we de de overstap naar een compleet vernieuwde site gemaakt. Wekelijks zijn wij bezig om onze website aan te passen, artikelen te updaten en nieuwe producten toe te voegen. En we zijn nog lang niet klaar....