HANGERS

Hanger bohemian leopard Black 15mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger leopard. Het zwart metaal hangertje is 15mm hoog en 15mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian leopard Zilver 15mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger leopard. Het zilver kleurig metaal hangertje is 15mm hoog en 15mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian leopard Goud 15mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger filigraan leopard. Het goud kleurig metaal hangertje is 15mm hoog en 15mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian leopard Rosegoud 15mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger leopard. Het rosegoud kleurig metaal hangertje is 15mm hoog en 15mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian rendier Zilver 20x18mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger rendier. Het zilver kleurig metaal hangertje is 20mm hoog en 18mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian rendier Goud 20x18mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger filigraan rendier. Het goud kleurig metaal hangertje is 20mm hoog en 18mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian rendier Rosegoud 20x18mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger rendier. Het rosegoud kleurig metaal hangertje is 20mm hoog en 18mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian gewei Zilver 17x10mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger gewei. Het zilver kleurig metaal hangertje is 17mm hoog en 10mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian gewei Goud 17x10mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger filigraan gewei. Het goud kleurig metaal hangertje is 17mm hoog en 10mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian gewei Rosegoud 17x10mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger gewei. Het rosegoud kleurig metaal hangertje is 17mm hoog en 10mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Tussenzetsel bohemian geometric zilver Zilver 20x19mm

Prijs per stuk. Bohemian tussenzetsel geometric heart. Het zilver kleurig metaal tussenzetsel is 20mm hoog en 19mm breed. De bohemian tussenzetsels zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Tussenzetsel bohemian geometric heart Goud 20x19mm

Prijs per stuk. Bohemian tussenzetsel geometric heart. Het goud kleurig metaal tussenzetsel is 20mm hoog en 19mm breed. De bohemian tussenzetsels zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Tussenzetsel bohemian geometric heart Rosegoud 20x19mm

Prijs per stuk. Bohemian tussenzetsel geometric heart. Het rosegoud kleurig metaal tussenzetsel is 20mm hoog en 19mm breed. De bohemian tussenzetsels zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian sneeuwvlokje Zilver 20x17mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger sneeuwvlokje. Het zilver kleurig metaal hangertje is 20mm hoog en 17mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian sneeuwvlokje Goud 20x17mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger filigraan sneeuwvlokje. Het goud kleurig metaal hangertje is 20mm hoog en 17mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian sneeuwvlokje Rosegoud 20x17mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger sneeuwvlokje. Het rosegoud kleurig metaal hangertje is 20mm hoog en 17mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian sneeuwvlokje Zilver 16x13mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger sneeuwvlokje. Het zilver kleurig metaal hangertje is 16mm hoog en 13mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian sneeuwvlokje Goud 16x13mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger filigraan sneeuwvlokje. Het goud kleurig metaal hangertje is 16mm hoog en 13mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian sneeuwvlokje Rosegoud 16x13mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger sneeuwvlokje. Het rosegoud kleurig metaal hangertje is 16mm hoog en 13mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian blaadje Black 18x9mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger blaadje. Het zwart metaal hangertje is 18mm hoog en 9mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian blaadje Zilver 18x9mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger blaadje. Het zilver kleurig metaal hangertje is 18mm hoog en 9mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian blaadje Goud 18x9mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger filigraan blaadje. Het goud kleurig metaal hangertje is 18mm hoog en 9mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian blaadje Rosegoud 18x9mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger blaadje. Het rosegoud kleurig metaal hangertje is 18mm hoog en 9mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.

Hanger bohemian blaadje Black 11x6mm

Prijs per stuk. Bohemian hanger blaadje. Het zwart metaal hangertje is 11mm hoog en 6mm breed. De bohemian hangertjes zijn heel licht van gewicht. En daardoor in heel veel verschillende soorten sieraden te gebruiken.