• Drie dubbele armband met leer en schuivers
  • Drie dubbele armband met leer en schuivers

Drie dubbele armband met leer en schuivers

leer
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€0,00
Incl. btw

Moeilijkheidsgraad: Beginner

Tijd: ongeveer 10 min

Stap 1:

Rijg de leerschuivers 1 voor 1 op de leertjes. De middelste ronde schuiver komt ook exact in het midden van het leer te zitten. De grote schijf bevestigen we later op de armband. Het rondgevlochten leer kan je het beste als eerste voorzichtig door de schuivers rijgen. Krijg je het leer niet door de schuiver, dan kan je met een platte tang het leer iets platter knijpen.

Stap 2:

Het leer op maat knippen. Draai het leer niet te strak om je pols, en knip het leer af zodat de uiteindes elkaar net raken.

Stap 3:

Het slot lijmen. Wij gebruiken overal de hasulith lijm voor, deze droogt kleurloos en heeft een droogtijd van 12-24 uur. Maak je een foutje dan kan je dit met de hasulith nog oplossen, met secondenlijm kost dat iets meer moeite ;). De hasulith kan je hier vinden.

Knijp een streepje lijm in de magneetsluiting. Stop het leer in de sluiting, dit past precies. Houdt keukenpapier bij de hand voor overtollige lijm. Twijfel je of je voldoende lijm gebruikt hebt, haal het leer dan uit het slot en knijp wat extra lijm in de sluiting.

Stap 4:

Op de middelste rondeleerschuiver lijm je de grote ronde schijf. Je smeert de leerschuiver helemaal in met een royale laag lijm. De schijf er stevig op drukken en 30 sec vasthouden.

Nu komt het moeilijkste ;). De lijm moet een nachtje drogen, morgen mag je de armband aan!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen