• DIY Driedubbele armband leer

DIY Driedubbele armband leer

In het pakketje zitten de volgende materialen: 3x 60cm leer 2 eindkappen 1 sluiting 1 hanger (swarovski of roosje) 1 kraal met oog 1 bedel met letter naar keuze
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€7,50
Incl. btw

In het pakketje zitten de volgende materialen:
 3x 60cm leer
 2 eindkappen
 1 sluiting
 1 hanger (swarovski of roosje)

Extra benodigdheden:
 Hasulith lijm (of een andere lijm geschikt voor leer/metaal)
 Tangetjes om de ringetjes dicht te maken
 Schaar

Hoe zet je de armband in elkaar?

Stap 1: Leg een knoop in het midden van het leer. De knoop is hetzelfde als de knoop in een ballon. Wikkel de 3 leerveters tegelijk om je vingers, en trek de 3 eindjes door de lus.Stap 2: Zet de hanger in elkaar. Maak de ringetjes open, hang de kraal met oog en de bedel eraan, maak de ringetjes terug dicht. Rijg daarna de kraal over alle 3 de leerveters.

Stap 3: Zet de karabijn sluiting met een ringetje aan 1 van de eindkappen.

Stap 4: Meet na of de armband de juiste lengte heeft en knip indien nodig het leer op maat. Liever niet te strak, je kan er later altijd nog een stukje afknippen ;).

Stap 5: Maak de sluiting vast, het slotje kan in het oogje van de eindkap. Lijm nu 1 kant van de sluiting vast. Knijp wat lijm aan de binnenkant van de eindkap. Zorg dat de "wanden" van de eindkap bedekt zijn met lijm  (de kap hoeft niet vol met lijm). Leg keukenpapier onder je armband, zodat je overtollige lijm meteen kan afpoetsen.

Stap 6: Laat de armband nu 5 minuten liggen. Meet de armband nu voorzichtig! nog een keer af. Als het leer nog te lang is, kan je er nu nog een stukje afknippen. Als de knoop niet meer in het midden zit kan je deze voorzichtig doorschuiven.

Stap 7: Lijm nu de andere eindkap eraan. En laat de armband 24 uur drogen!

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen