Kom je een workshop volgen?

Kom je een workshop volgen?

Er zijn weer nieuwe workshops te boeken bij Kraaltjes van Renate. Zo hebben we een nieuwe workshop Brick stitch. Maar ook de super populaire dubbele leer armband is nog steeds te maken tijdens een workshop. De workshops zijn op vaste dagen te boeken vanaf 1 persoon.

Kom jij snel 1 van onze workshops volgen?

We hebben allerlei verschillende workshops om uit te kiezen. Er zijn technieken workshops, voor als je thuis verder wil gaan met het maken van sieraden. Maar ook workshop die je eenmalig kan volgen. Kom dan gezellig met je vriendinnen, zussen, moeder, dochter, nicht, collega's een creatieve workshop volgen. Iedereen gaan met een mooi sieraad naar huis. Ook als je niet zo creatief bent ;).De geplande workshops zijn van 1 tot 6 personen te boeken. Ben je met meer personen of wil je een andere datum? Dan spreken we deze graag persoonlijk of telefonisch af. 

We geven de volgende workshops:

  Hierboven zie je voorbeelden van hangers die je tijdens de workshop Brick stitch kan maken. Sieraden maken met de brick stitch is helemaal van nu. Je maakt je mooiste patroontjes met de kleine miyuki delica kraaltjes. Het kost even tijd om de techniek onder de knie te krijgen, maar daarna zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het met de brick stitch maken. Neem ook eens een kijkje op ons Pinterest bord.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Benodigde velden